Om meg

Etter jeg ble ferdig i lære og fikk svennebrevet, starter jeg opp for meg selv i august 2000. Første stopp var verksted hjemme i leiligheten jeg delte med en venninne. Deretter ble det verksted på vækerøstuene med flere andre kunstnere.

Etter et par år der, kjøpte jeg lokalet i Stensgata på Bislett i 2002. Der ble det egen butikk og verksted i 8 år. Masse fantastiske lokale kunder. Vi flytte til Lommedalen og verkstedet ble med hjem. Passet helt perfekt med småbarnslivet. I 2018 kjøpte vi opp et støperi så vi kan også smelte om ditt gamle gull til noe nytt og gøy!

I 2022 begynte det fantastiske samarbeidet med Martine og Lively Home. Hver tirsdag sitter jeg i den fine butikken hennes Lively Home på Røa torg og jobber på gullsmed benken min live i butikken. Hjelper kunder med rensing og fiksing. Jeg er så heldig å få jobbe litt i butikken også.

Og nå er vi i gang med smykkekurs.

Alle mine smykker er laget for hånd i verkstedet mitt. Du kan finne din favoritt på siden her eller kommer med ideer til hvordan hvordan smykke du ønsker deg. Har du en gammel skatt du ikke får brukt kan vi trylle den om sammen.

Ta kontakt for en hyggelig prat :)

91619772

Kontaktskjema